oVER lAURA - AUTEUR VERHALEN OEFENBOEK

Van jongs af aan ben ik graag aan het tekenen en schilderen. Heerlijk vind ik het om mijn creativiteit op deze manier te uiten.

Ik woon, samen met mijn man Teun en onze drie kinderen Lana, Tijn en Diede in Geffen. We wonen op de boerderij waar ik mijn eigen kinderatelier heb. Ben je nieuwsgierig? Op www.buitendelijntjes-geffen.nl staat meer informatie. 

In 2011 ben ik afgestudeerd als logopedist en ben ik naast logopedist ook praktijkhouder geweest. Nu richt ik mijn aandacht op het Kinderatelier en het Verhalen oefenboek. Het Verhalen oefenboek heb ik samen met Loes van den Berk- Daemen mogen ontwikkelen. 

Ongeveer een jaar geleden maakte ik met mezelf de afspraak alleen nog maar dingen te doen waar ik gelukkig van wordt en wat me energie geeft. Dat doe ik nu en ik geniet! 

Ik geniet van onze kinderen en de dagjes met ons gezin. Verder vind ik het leuk om te lezen, naar muziek te luisteren, te mediteren, wandelen en lekker uit eten te gaan met vrienden. 

Scroll naar top

Liefs Laura maakt gebruik van cookies om het gebruik van de webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten